Oslo Skaperfestival

11–12. oktober 2019

Hva er Oslo Skaperfestival?

11–12. oktober arrangeres Oslo Skaperfestival - festivalen for kreativitet og skaperglede på Deichman Hovedbibliotek i Oslo. Oslo Skaperfestival er gratis og åpen for alle.

Her møtes teknologi, kunst og vitenskap. Det er en festival hvor alle – oppfinnere, kunstnere, forskere, hackere, håndverkere og hjemmemekkere – kan vise frem hva de har laget. Det er også en festival der du møter startups som lager innovativ hardware. På festivalen vil du også kunne delta på foredrag, kurs, verksteder og show.

Det er fjerde gangen Oslo Skaperfestival arrangeres og i 2018 var det over 4000 deltakere, deriblant 500 spesielt inviterte elever fra ungdomsskolene i Oslo og omegn.

Oslo Skaperfestival lages av Deichman Hovedbibliotek, Norsk Teknisk Museum og Norway Makers i samarbeid med Tekna, Skaperskolen og Sparebankstiftelsen DnB.

Følg også festivalen på Facebook.

Meld deg på som utstiller, foredragsholder eller kursholder!

Du har nå anledning til å melde deg på Oslo Skaperfestival 2019. Du kan melde deg på som foredragsholder, kursholder eller utstiller.

Her er link til påmeldingsskjema.
Søknadsfristen er 15. september og du får svar på om du har fått plass straks etter søknadsfristen.

Skolepåmelding

Fredag 11. oktober åpner vi dørene for ungdomsskole- og VGS-elever. Da får dere delta på korte foredrag, lynkurs, verksted og aktiviteter. Dere vil også møte kreative folk fra hele landet. Se hva de jobber med, hør om arbeidet som ligger bak en god idé og hvordan man kan lykkes med å sette den ut i livet.

Festivalen er gratis, men vi har begrenset med plasser. For at flest mulig skal få bli med denne dagen får dere to timer til å utforske festivalen. Det er ikke et fastlagt program for besøket, og hver klasse velger selv hvilke programposter de ønsker å få med seg. Fullstendig program sendes ut i forkant av festivalen. Tidspunktene det er mulig å melde seg på for besøk er kl. 9-11, 11-13 og 13-15.

Meld på dine elever ved å fylle ut dette skjemaet. Skolepåmeldingen er åpen fram til og med fredag 27. september. Dere får bekreftelse på e-post om dere har fått plass.

Ta kontakt med oss på info@norwaymakers.org for mer informasjon.